Vekst med digital markedsføring

I den digitale verden er mulighetene for å nå ut til potensiele kunder uendelige. Her er noen muligheter til hva du kan få hjelp til.

Tjenester digital markedsføring

Skaff flere kunder til din bedrift

Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Søkemotoroptimalisering handler om å komme høyere i søkeresultene hos søkemotorer som Google for at flere potensielle kunder skal finne deg.

Sosiale medier

Sosiale medier

Administrering og publisering på bedriftens kanaler i sosiale medier. Samt utarbeiding av plan for bedriften i sosiale medier.

E-postmarkedsføring

E-postmarkedsføring

Oppsett, automasjon, drift og utføring av e-postkampanjer, drift av nyhetsbrev eller annen spredning av ditt budskap gjennom e-post.

Betalte annonser

Pay-Per-Click annonser (PPC)

Oppsett og gjennomføring av betalte annonser i kanaler som for eksempel Google, Bing, Facebook, Instagram og Youtube.

Innholdsmarkedsføring

Innholdsmarkedsføring

Skriving og produksjon av innhold til for eksempel blogg eller sosiale medier, eller utarbeiding av publiseringsstrategier.

Clickfunnels for salg

Weboppsett

Ulike webrelateterte tjenester som oppsett av salgssider (clickfunnels) i forbindelse med gjennomføring av kampanjer eller faste kanaler for trafikk. Forbedring av nettsider for økt konvertering.

Tjenestene kan tilbys hver for seg eller samlet i en større digital markedføringsstrategi. Både i enkeltstående kampanjer, løpende markedsføringstjenester eller konsultasjoner.

Ta kontakt for mer informasjon

 

Benytt skjemaet for e-post

476 74 735

Trollahaugen 4, 7018 Trondheim