Pris nettside & nettbutikk

Priser på nettsider kan variere mye hos ulike leverandører og prosjekter. For å gjøre det mer forutsigbart for deg som kunde er det her samlet noen vanlige nettsidepakker og hvilke prisintervaller de pleier å komme i.

Alle pakkene kan selvfølgelig individuelt tilpasses. 

Alle priser er eks. mva.

1-pager

Startpakke for de minste

10 990

 

Komplett nettside klar til bruk

1-sides design

Basic søkemotoroptimalisering

Enkelt kontaktskjema

Responsivt design tilpasset mobil

Tilgang til å gjøre endringer selv

Informasjon

Vis frem bedriften din på nett

14 990 –
19 990

 

Komplett nettside klar til bruk

Inntil 4 layout på undersider

Grunnleggende søkemotoroptimalisering

Enkelt kontaktskjema

Responsivt design tilpasset mobil

Tilgang til å gjøre endringer selv

Ekstra funksjonalitet

F.eks blogg eller arrangementskalender

16 990 –
29 990

 

Komplett nettside klar til bruk

Intill 6 layout på undersider

Grunnlegende søkemotoroptimalisering

Kontaktskjema

Responsivt design tilpasset mobil

Tilgang til å gjøre endringer selv

Funksjonalitet som blogg, tilpassede kart, avanserte kontaktskjemaer som. bestillingsskjemaer o.l, arrangementskalender, flerspråkstøtte eller andre ønsker

Opplæring i bruk av funksjonalitet

Nettbutikk

For deg som skal selge noe på nett

29 990 –
39 990

 

Komplett nettside klar til bruk

Intill 10 layout på undersider

Grunnlegende søkemotoroptimalisering

Kontaktskjema

Responsivt design tilpasset mobil

Tilgang til å gjøre endringer selv

Komplett nettbutikk for salg av varer eller tjenester på nett

Opplæring i bruk av funksjonalitet

Større prosjekt

Store prosjekt og/eller avansert spesiallagd funksjonalitet

29 990 +

 

Store nettsider

Komplekse nettbutikker eller andre mer avanserte salgsplattformer

Store doser av spesialtilpasset funksjonalitet

Her er det bare fantasien som setter grenser

Nettsidepakkene er fleksible

Nettsidepakkene ovenfor er ment for å illustrere prosjekter som ofte forespørres. Du kan be om en gratis nettsidekonsultasjon for å kartlegge hvilke muligheter som finnes for din bedrift.

Dine ønsker & behov i fokus

Fokus på din bedrift, dine kunder og dine mål.

Fokus på brukervennlighet og sluttbruker.

Fokus på kommuniksjon gjennom hele prossesen.

Vanlige spørsmål om utvikling av nettsider

Hva betyr responsivt design?

Responsivt design betyr at designet på nettsiden tilpasser seg ulike skjermstørrelser. Det gjør at din nettside blir brukervennlig både på pc, mobil og nettbrett.

Dette er svært viktig i dag hvor stadig mer av trafikken på nett skjer gjennom mobile enheter.

Det er faktisk også en av mange faktorer som søkemotorer ser på.

Hvordan kan jeg vite om noen besøker nettsiden min?

Hvis du ønsker det kan du få Google Analytics programvare installert på din nettside og få hjelp med hvordan du logger inn på din Google Analytics bruker. Der kan du se en rekke statistikker for din nettside som bl.a. antall besøkende, sidevisninger og hvor lang tid besøkende bruker på din nettside. Google Analytics er gratis programvare.

Dersom du har en månedlig driftsavtale vil du motta en rapport en gang i måneden med oversikt over trafikk på nettsiden og annen nyttig informasjon.

Ønsker du ytterligere rapportering kan det skreddersys til dine behov.

Må jeg bruke mye tid på prosessen selv?

Det tilbys stor fleksibilitet i hvor aktiv du ønsker å være i prosessen. Dersom du ønsker å være aktivt med i designprosessen kan du det, eller hvis du ønsker mindre involvering kan du det også. 

Du må likevel være forberedt på at ønsket innhold som tekst og bilder samt annen nødvendig informasjon som innlogging til et eventuelt eksisterende webhotell må sendes over. Det anbefales at mesteparten av teksten skrives av deg som kjenner din bedrift, dine produkter og dine kunder best, men du kan også få hjelp til forfatte tekst dersom det er ønskelig, eller hjelp til å finne bilder dersom kvalitetsbilder er en mangelvare.

Hvor blir nettsiden lagret?

Nettsiden din må lagres på en server hos et firma som tilbyr webhotell. Dersom du har en månedlig driftsavtale tas dette hånd om for deg. Dersom du ønsker å ha webhotellet selv, kan du få noen anbefalinger og nettsiden din blir satt opp på ditt webhotell.

Hva skjer etter at nettsiden er lansert?

Når nettsiden er lansert, vil du få 30 dager support for å sørge for at eventuelle feil blir fikset, slik at du på en sikker måte kan benytte din nye nettside. Etter dette trenger du en løpende driftsavtale for å sørge for at nettsiden din blir ivaretatt og vedlikeholdt, dersom du ikke ønsker å gjøre det selv. Du får uansett full tilgang til å gjøre endringer på din nettside selv dersom du skulle ønske det.

En løpende driftsavtale vil inkludere webhotell, systemoppdateringer, optimaliseringer, sikkerhetsjekker og andre nødvendige tiltak for å sørge for at din nettside er på nett og “open for business” 24/7/365. Du finner mer innformasjon om driftsavtale her.

Dersom du har en arrangementskalender, blogg eller annen funksjonalitet du skal benytte deg av, kan det lages instruksjonsvideoer som hjelper deg å bruke din nettside etter at den er lansert.

Hvordan kan jeg få vekst etter at nettsiden er lansert?

Dette er et bredt spørsmål som er vanskelig å svare på med et kort avsnitt. Det viktigste er å ha en plan og å faktisk gjøre noe.

I tillegg til å få laget din nye nettside, kan du her også få hjelp til vekst etter lansering. Fordelen med dette er at du bare trenger å forholde deg til en leverandør som lærer deg å kjenne, for de fleste tjenester din bedrift skulle ha bruk for på nett. Du kan lese mer om å øke trafikk gjennom søkemotoroptimalisering her eller annen digital markedsføring her.

Dersom du er nysgjerrig kan du også lese mer i kunnskapshjørnet om hvordan skape vekst for din bedrift.

Ta gjerne kontakt for å høre hvilke muligheter som finnes for vekst for din bedrift på nett!

Må jeg ha en driftsavtale?

 Nei, du må du ikke ha en driftsavtale. Du kan gjennomføre drift selv dersom du ønsker det.

Det eneste du må ha er et webhotell å lagre nettsiden din på. Om du vil ha det selv eller gjennom en driftsavtale er opp til deg, Du kan også velge driftsavtale uten webhotell dersom du ønsker å ha webhotellet selv, men vil ha hjelp til resten.

Hvor lang tid tar det før jeg kommer på topp i Google?

Tiden det tar for din nettside å komme på side 1 i Google er avhengig av en rekke faktorer, og det er slett ikke sikkert du kommer på den innbringende side 1 i det hele tatt. Det er avhengig av hvilke søkeord folk bruker for å finne din nettside og hvor mange andre nettsider som er tilgjengelig på de søkeordene. Ingen kan egentlig si hvor lang tid det vil ta å komme øverst i søkeresultater (ikke en gang Google!), men det er en rekke tiltak du kan gjøre for å forbedre sjansene dine. Å lage unikt og interssant innhold på en regelmessig basis for din nettside kan også være kritisk for å øke din synlighet i søkemotorer.

Med mindre nøkkelordene du ønsker å konkurrere om er mindre lokale søk, kan det nesten garanteres at du ikke kommer øverst uten målrettet innsats.

Avhengig av konkurransesituasjonen kan man ofte se resultater etter alt fra 2 uker til 6 måneder, og opp til 12 måneder for nøkkelord med hard konkurranse.

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å snakke mer om din strategi for søkemotoptimalisering. Du kan også lese mer om søkemotoroptimalisering her.

Ta kontakt for mer informasjon

 

Benytt skjemaet for e-post

476 74 735

Trollahaugen 4, 7018 Trondheim