Tidligere prosjekter

Ostebygda

Fjellmat

Øyvind Rygg Malerservice

Solhovdachalet

Nidaros brukshundklubb

Mehanken

Geilo Skishop

Ostebygda takker deg, Erlend!

Som prosjektleder for 8 produsenter med mye på hjertet og et stort antall produkter, var det utrolig trygt og godt å bli loset i havn med Erlend ved roret. Internett er stort, og mange som leverer nettsider lover mer enn det de faktisk gjør. Med Erlend er det litt omvendt. Vi opplevde å få mer enn det vi forventet, og det ble utført på en meget tilfredsstillende måte. Vi ble respektert som kunde, og våre behov ble ivaretatt hele veien i prosessen. Personlig har jeg jobbet med et titalls webdesignere, og Erlend går rett inn på pallen som en av de flinkeste jeg har jobbet med.

Pål K. Medhus

Ostebygda

Da vi skulle gå i gang med vårt første hytteprosjekt med familien, hadde vi et sterkt ønske om å bruke en lokal til å lage nettside. Da er det ekstra gøy at dette var en jeg selv har gått på skole med. Det har vært både inspirerende og morsomt å jobbe med Erlend. Han har vært tilgjengelig 24/7, både sent på kvelden og i helgene. Hjulpet med designvalg, kommet med smarte løsninger, gitt gode svar på alle spørsmål vi har hatt, og levert en nettside vi er veldig stolt av. Gjennom hele prosessen har samarbeidet med Erlend føltes trygt. Prosjektet på hele 8 hytter ble utsolgt på litt over en måned – det hadde ikke vært mulig om vi ikke hadde hatt en så lekker og informativ nettside! 

Guro Pålgardhaugen

Kikut 2019 AS

Firmaet viste høy kompetanse innen for fagområdet, dette ga oss mulighet til å få skreddersydd nettsiden med funksjoner tilpasset oss og vår drift.

Har et godt øye for design som gjør at siden følger med i tiden og er innovativ.

Strukturert og enkel å samarbeide med, også i support situasjoner.

Even

Mehanken AS

Erlend Stegavik Rygg har laget vår nye hjemmeside, og vi er veldig godt fornøyd med resultatet!

Prosessen har vært strukturert og ryddig. Erlend har kommet med mange gode innspill som har ført til at vi har fått en nettside vi er godt fornøyd med. I prosessen har det også vært viktig å få en nettside som fungerer på alle plattformer.

Øyvind

Øyvind Rygg Malerservice

En nettside laget med lidenskap

Her blir hjerte og sjel lagt i hvert eneste prosjekt. Du kan være trygg på at en nettside fra Erlend Rygg Webutvikling er noe du stolt kan vise frem som din bedrifts teknologiske inngangsdør!

Ta kontakt for mer informasjon

 

Benytt skjemaet for e-post

476 74 735

Trollahaugen 4, 7018 Trondheim